Saratele cu cascaval si chimen

de GABRIELACALI in Aperitive / Garnituri, 15 Dec 2014 | 17813 vizualizari

 

Din dorinta de a-i asigura fiicei mele o gustare sanatoasa pentru scoala, am pregatit aceste saratele, deosebit de usor de pregatit si potrivite oricand.

 

INGREDIENTE

  • 1/2 kg faina
  • 200 g unt sau Rama mit Butter
  • 4 oua ( 2 in compozitie si galbenusurile celorlalte 2 pentru uns)
  • 2 linguri de lapte
  • 2 linguri smantana
  • 1 lingurita de sare
  • cascaval si chimen
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Saratele cu cascaval si chimen:

Se amesteca faina cu untul sau Margarina Rama mit Butter. 

Se adauga cele 2 oua intregi, laptele, smantana si sarea. 

Aluatul se framanta si se da la rece jumatate de ora.

Am intins foaie groasa de 1/2 cm pe care am uns-o cu galbenus de ou diluat cu putina apa. Am ras cascaval deasupra si am presarat seminte de chimen. 

Saratelele le-am copt la foc mediu pana s-au rumenit frumos.

Daca ti-a placut reteta noastra "Saratele cu cascaval si chimen" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Limonada a la Cleme - reteta racoritoare si plina de vitamine

pe 02.05 la 20:10

Carrot cake reteta de tort de morcovi cu crema de branza

pe 02.05 la 14:02

Plăcinte cu carne - aperitiv gustos cu carnea rămasă

pe 02.05 la 11:25

Tiramisu la pahar cu cozonac - Rețeta unui desert ușor și delicios

pe 02.05 la 10:57

TOP
utilizatori

laura_n

3385 puncte

Rocsi

2610 puncte

Constelatialeu

2522 puncte

Catalina L

1978 puncte

oanapl

1227 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Ardei copt umplut cu cascaval